Protingi pasirinkimai kasdien

„Serla“ – Išmanus pasirinkimas daugiau nei 60 metų

„Serla“ buvo vertinama daugiau nei 60 metų dėl savo ilgesnių ritinėlių, draugiškumo aplinkai, vietiškumo ir autentiškumo. „Serla“ - sumanus pasirinkimas!

Istorija prasidėjo su G. A. Serlachius

„Serla“ istorija prasidėjo, kai Gustaf Serlachius atidarė popieriaus gamyklą mažame Suomijos Mänttä kaime 1868 metais. Pavadinimas „Serla“ jau buvo žinomas naujojo šimtmečio pradžioje, o dešimtmečiais popierius buvo vadinamas skirtingais vardais. 1961 metais buvo sukurta pirmoji moderni rankšluostinio popieriaus mašina ir ikoniniam popieriui buvo suteiktas vardas. Gimė „Serla“ prekės ženklas, o visa kita jau yra tik istorija!

Su voveraite daug geriau

Bėgant dešimtmečiais „Serla“ tenkino didėjančius žmonių poreikius, todėl 90-ieji nebuvo išimtis. Beveik tuo pat metu „Serla“ voveraitė pirmą kartą pasirodė Suomijos žmonėms. Nuo 2020 metų pamilta voveraitė tęsia savo kelionę ant „Serla“ pakuočių bei reklamoje. Ji natūralesnė ir realistiškesnė, taip pat perduodanti „Serla“ draugiškumo žinutę aplinkai. Padarykime daugiau sumanių pasirinkimų kartu!

„Serla“ – viskas gaminama vietoje

„Serla“ rūpi geros emocijos, o tai neabejotinai reiškia mažesnį CO2 išmetimą. Štai kodėl popierių gaminame vietoje: mažiau transporto – mažesnė emisija. Tai taip pat naudinga ir vietos verslui. Šaunu, tiesa?

Remiate žiedinę ekonomiką? Protinga!

O jūs, brangūs gamtos mylėtojai, ar žinote, kas išties išmanu? Atsakingi sprendimai priimami vadovaujantis žiedinės ekonomikos principais. Įsigydami „Serla“ gaminius remiate sistemą, kuri surenka atliekas ir jas perdirba, o ne išmeta. Pavyzdžiui, mūsų „GreenPack“ pakuočių sudėtyje yra 50 proc. perdirbto plastiko.

Tai „Serla“ – išmanu ir atsakinga.

Puikus kainos ir kokybės santykis. Tai mūsų stilius!

Ką tai reiškia? Gera kokybė už prieinamą kainą? Būtent. Nors mūsų popierius nebrangus, bet ritiniai tvirti, patvarūs ir dideli – todėl apsipirkti reikės rečiau. Rinkitės protingai – tai patvarus, geros kokybės popierius.